Politika privatnosti

Ažurirano 17. listopada 2023.

Datum stupanja na snagu: 17. listopada 2023.

Ova Pravila o privatnosti opisuju politike tvrtke Euroforest d.o.o., Capraška 12, 44000 Sisak, e-pošta: info@euro-forest.com, telefon: +385 44 573 898 u vezi s prikupljanjem, korištenjem i otkrivanjem vaših informacija koje prikupljamo kada koristite našu web stranicu (https://euro-forest.com) (u daljnjem tekstu “Usluga”). Pristupanjem ili korištenjem Usluge pristajete na prikupljanje, korištenje i otkrivanje vaših informacija sukladno ovim Pravilima o privatnosti. Ako se s time ne slažete, nemojte pristupati niti koristiti Uslugu.

Možemo izmijeniti ova Pravila o privatnosti u bilo kojem trenutku, bez prethodne obavijesti vama, i objavit ćemo revidirana Pravila o privatnosti na Usluzi. Revidirana politika bit će valjana 180 dana od objavljivanja na Usluzi, a vaš nastavak pristupa ili korištenja Usluge nakon tog vremena smatrat će se prihvaćanjem revidiranih Pravila o privatnosti. Stoga preporučujemo da povremeno pregledate ovu stranicu.

INFORMACIJE KOJE PRIKUPLJAMO:

Prikupljat ćemo i obrađivati sljedeće osobne podatke o vama:

  • Ime
  • E-adresađ

 

KAKO KORISTIMO VAŠE INFORMACIJE:

Koristit ćemo informacije koje prikupljamo o vama u sljedeće svrhe:

Marketing/ Promotivno Ako želimo koristiti vaše informacije u druge svrhe, zatražit ćemo vaš pristanak i koristiti vaše informacije samo ako dobijemo vaš pristanak, a zatim samo u svrhe za koje ste dali pristanak, osim ako zakon drugačije ne zahtijeva.

ČUVANJE VAŠIH INFORMACIJA:

Vaše osobne podatke zadržat ćemo kod nas 90 dana do 2 godine nakon što korisnički računi ostanu neaktivni ili koliko god nam je potrebno kako bismo ispunili svrhe za koje su prikupljeni, kako je detaljno opisano u ovim Pravilima o privatnosti. Možda ćemo trebati zadržati određene informacije dulje vrijeme, poput čuvanja evidencija/izvješćivanja u skladu s primjenjivim zakonom ili iz drugih legitimnih razloga kao što su ostvarivanje zakonskih prava, sprječavanje prijevara itd. Anonimne informacije i agregirane informacije koje vas ne identificiraju (izravno ili neizravno) mogu se pohranjivati neograničeno.

VAŠA PRAVA:

Ovisno o primjenjivom zakonu, možda imate pravo pristupa, ispravka ili brisanja vaših osobnih podataka ili primanje kopije vaših osobnih podataka, ograničenje ili prigovor na aktivno obrađivanje vaših podataka, traženje da podijelimo (premjestimo) vaše osobne informacije drugom subjektu, povlačenje bilo kojeg pristanka koji ste nam dali za obradu vaših podataka, pravo na podnošenje pritužbe nadležnom tijelu i druga prava relevantna prema primjenjivim zakonima. Da biste ostvarili ta prava, možete nam pisati na adresu info@euro-forest.com. Odgovorit ćemo na vaš zahtjev sukladno primjenjivom zakonu.

Imajte na umu da ako nam ne dopustite prikupljanje ili obradu potrebnih osobnih podataka ili povučete pristanak za obradu istih u svrhe koje su tražene, možda nećete moći pristupiti ili koristiti usluge za koje su vaše informacije tražene.

KOLAČIĆI ITD.

Za više informacija o tome kako koristimo ove tehnologije praćenja i vaše mogućnosti u vezi s njima, molimo pogledajte našu Politiku kolačića.

SIGURNOST:

Sigurnost vaših informacija važna nam je i koristit ćemo razumne mjere sigurnosti kako bismo spriječili gubitak, zloupotrebu ili neovlaštenu promjenu vaših informacija pod našom kontrolom. Međutim, s obzirom na inherentne rizike, ne možemo jamčiti apsolutnu sigurnost i stoga ne možemo osigurati ili jamčiti sigurnost bilo kojih informacija koje nam šaljete i činite to na vlastiti rizik.

PRIGOVOR / SLUŽBENIK ZA ZAŠTITU PODATAKA:

Ako imate bilo kakve upite ili brige o obradi vaših informacija koje su dostupne nama, možete se obratiti našem službeniku za pritužbe na adresi Euroforest d.o.o., Capraška 12, 44000 Sisak, e-pošta: info@euro-forest.com, telefon: +385 44 573 898. Riješit ćemo u skladu s primjenjivim zakonom.