Euroforest uvršten među najuspješnije slovenske tvrtke prema Forbesovom časopisu

Novosti

S ponosom vas obavještavamo da je tvrtka Euroforest, kao jedna od vodećih izvoznika i proizvođača rezane građe u srednjoj Europi i regiji Zapadnog Balkana, nedavno uvrštena među najuspješnije slovenske tvrtke prema prestižnom Forbesovom časopisu. Ova značajna nominacija predstavlja potvrdu našeg kontinuiranog rada, predanosti kvaliteti i uspjeha na tržištu.

U nedavnoj objavi portala Podjetna Slovenija, tvrtka Euroforest je istaknuta kao jedna od vodećih dionika u slovenskom gospodarstvu te prepoznata po izvrsnosti i poslovnom modelu koji promiče kvalitetu, inovaciju i održivost.

Biti dio ovog ekskluzivnog popisa nije samo priznanje našem timu, već i potvrda naših napora da budemo lideri u industriji. Naša predanost kvaliteti i inovaciji rezultirala je visokim stupnjem povjerenja naših klijenata i partnera kako u Sloveniji, tako i na globalnom tržištu.

Forbesova lista najvećih slovenskih poduzeća u vlasništvu poslovnih ljudi ističe tvrtke koje ne samo da ostvaruju visoke prihode, već i zapošljavaju, plaćaju poreze i doprinose te imaju sjedište u Sloveniji. Euroforest se ponosi svojim doprinosom slovenskom gospodarstvu kroz održavanje radnih mjesta, poštivanje zakonskih propisa i podržavanje lokalne zajednice.
Ova nominacija nas dodatno motivira da nastavimo s našim radom i da budemo još bolji u onome što radimo.

Zahvaljujemo svim našim zaposlenicima, partnerima i klijentima na podršci i vjeri u našu viziju.

Hvala Vam što ste dio naše priče o uspjehu!

Više pročitajte na linku.

Tagovi :

forbes

Podijeli:

Posljednje novosti