EURO FOREST PROIZVODI
Tvrdo drvo, drvo i drvni proizvodi, mekano drvo, trupci, sperploca, furnir, LVL boards drveni podovi, svi proizvodi od drveta.Neokrajčena bukva

Proizvodimo velike količine neokrajčene bukve suhu i svježu, parena ili svjetle boje koja nije parena. Neokrajčena bukva je proizvod koji se brzo prodaje te je uvijek raspoloživ u našem skladištu, a proizveden je po Europskom standardu.

Okrajčena parena bukva

Dostupna je lagano i jako parana po svim standardnim specifikacija kao što su: 26,32,35,45,50,60,65,70,75,80MM U mogučnosti smo i prozvesti po klijentovoj želji i negove posebno naručene dimezije.
Standardne širine su 70mm na šire, 100mm na šire, 150 mm and šire i 200mm na šire Standardne dužine 350-1000mm 1000-2000mm, 2100 i duže.Hrast

Naš dobro poznati Slavnonski hrast koji daje prekrasnu teksturu, a prepoznatljiv je na Azijskom tržištu posebno u Japanu i zapadnom dijelu Europe. Proizvodimo ga po standardnim dužinama i standardnim debljinama 25,32,50,70mm Takodjer se moze rezati i po narudžbi.

Jasen

Europski Jasen po standardnim specifikacijama, proizvodi se u velikoj količini iz naših regija iz kojih dobivamo vrlo dobru kvalitetu jasenovih trupaca. Režemo se na sve duljinje i na debljinu od 25,32,50,70mm Ostale dimenzije po narudžbi.

Mekano drvo

Drvo se uvozi iz istočnog dijela Europe i koristi se za gradnju, palete i pakirinje. Takvo drvo prevozi se u kontejnerima suho ili svježe tretirano sa preparatom protiv gljivica. Najprodavanije drvo je bor, jela, crveni bor, joha.

Trupci

Izvozimo sve vrste trupaca Europskog tvrdog i mekanog drveta, Afričke trupce, trupce eukaliptsa te trupce iz Južne Amerike.


Drugi proizvodi

Furnir, šperploča, MDF, Afričko crveno drvo, Južno Američko tvrdo drvo i radiate pine. Staro drvo i željeznički pragovi.


NASI PROIZVODI