layer sublayer sublayer sublayer

Europska proizvodnja tvrdog drveta

layer sublayer sublayer sublayer

Naša reputacija

je izgrađena na
Kvaliteta proizvoda

...

Euro Forest d.o.o

Euro Forest d.o.o. kao poslovni partner daje najbolju uslugu koju pruzaju iskusni zaposelnici kao 3 generacija i svoje proizvode izvoze na razne svjetske destinacije.

layer sublayersublayer

Euro Forest d.o.o,


Euro Forest d.o.o. je medju vodecim izvoznicima svih drvenih proizvoda iz Europe na svjetskom trzistu.

Dobro došli na stranice Euro Forst d.o.o.
Tvrdo drvo, drvo i drvni proizvodi, mekano drvo, trupci, sperploca, furnir, LVL boards drveni podovi, svi proizvodi od drveta.

Proizvodnja

Euro Forest d.o.o. koristi pored svoje proizvodnje i usluge drugih pilana sa područja Europe, posebice Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Njemačke, Italije i Austrije. Naš glavni proizvod je okrajčena bukva koja je 80% naše proizvodnje. Ovaj proizvod naši kupci su prepoznali po njegovoj kvaliteti te se potražnja za njim sve više povečava.

Drvo i gradja

Euro Forest d.o.o. je vodeća Import/Export grupa sa dva vodeća proizvoda Bukva i Hrast. Uvozimo i izvozimo obrađeno sušeno i sirovo, okrajčeno i neokrajčeno drvo. Uz bukvu i hrast takodjer imamo i jasen, orah i trešnju svih specifikacija. .

Logistika I isporuka

Mi koristimo usluge vodeće logisticke tvrke.. Korištenjem njihovih resursa i tehnologije, i kombinirajući ih s uslugama pod-ugovornih dobavljača, u mogućnosti smo integrirati i pružiti sveobuhvatno rješenje isporuke do kupca. Naša sposobnost je da prilagodimo našu infrastrukturu fleksibilnost specifičnim zahtjevima naših kupaca uz zadržavanje i ispunjenje nasih obećanja.

Trupci i ostali proizvodi

Euro Forest d.o.o., izvozi trupce od bukve, bijeli hrast, jasen, Ruski i Europski bor, jelovina te drvnu celulozu. Uz to dobavljamo sve vrste Afričkih trupaca i trupce iz Južne Amerike. Prirodni furnir, MDF, šperploče, mali trupci (za celulozu, proizvodnju papira) i MDF za meljavu i razno drugo korištenje. .

NASI PROIZVODI